19 Ocak 2021 Salı

Romantik komediler

Romantik komedilerden ne öğreniyoruz?

Erkek için değişmek gerekmektedir. O gözlükleri çıkarıp, saçlarınızı büyük ihtimal sarıya boyamanız ve gradrobunuzu değiştirip o dayanılmaz sexy kadına dönüşmeniz şarttır. Doğal haliniz onun size aşık olması için yetmez, adam sizi olduğunuz gibi, göründüğünüz gibi sevemez.  

Şayet güçlü kariyer kadını iseniz aşkı yakalamanız imkansızdır. Aşk için nazlı, şuh, kadın gibi kadın (!), feminine ve muhtaç olmanız şarttır. 

Aşık olduğunuzda onu itmeniz, ona karşı koymanız ve ondan kaçmanız gerekir.  Kadının sizi uzunca bir süre terslemesi, kolay elde edilmemesi, hemen evet dememesi aşka değer olduğunun kanıtıdır.  Erkek sizi iterse, ilişkiye karşı durursa, aranıza duvar örerse bu sizi gerçekten seviyor ve bu sevgiden korkuyor diyedir. 

Asıl adam, seks yapan, önüne geleni yatağına atan aşktan kaçan ama içinde gizli gizli aşkı arayan ama bir türlü bulamayan bir seks machine dir - ta ki sizinle karşılaşana kadar. Bu adamı ancak sizin değiştirme kabiliyetiniz vardır - evet bu adamı ancak sizin gibi romantik sevgi dolu bir kadın, yeterince beklerse ve inat ederse, aşk adamı yapabilir. 

Kadını kazanmanız için daha önce kimsenin düşünemediği bir şey yapmanız gerekecektir. Mesela sokağını güllerle doldurmanız, hep görmek istediği o yere özel jetinizle götürmeniz, evinin önünde mumlarla adını yazmanız, kar seviyor diye Temmuz ayında evinin üstüne kar yağdırmanız olmazsa olmazdır. 

Stalking normaldir. Sizi sokağınızda bekleyebilir, hangi clubda olduğunuzu bulabilir, hatta karşınıza çıkabilir. Evinizin adresini bulup evinize tonlarca çiçek gönderebilir. Beni kabul etmezsen bu köprüden atlarım diyebilir. Sertçe kendine çekebilir, öpebilir, sen benimsin diyebilir. Normal hayatta hemen polisi cağıracagımız durumlar romantik filmlerde sevimlidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder