13 Ocak 2021 Çarşamba

Hollywood fantezisi cool kadin

Bir Hollywood fantezisi: Cool kadın.

Cool kadın olmak için en önce erkeklerin ilgi duyduğu seylere ilgi duymanız gerekiyor. Mesela saatlerce Xbox/Playstation veya bilmem ne oynayabilmelisiniz. Baseball, bowling veya dart da. Arabalar ile ilgili süper bilgili olmalı, hatta arabanızı kendiniz tamir edebilmelisiniz. Futbolu da yakından takip etmeli, maç seyretmelisiniz. Maç seyrederken küfür ediyor iseniz bonus alıyorsunuz. Golf oynuyor veya snowboarding yapıyor iseniz, wow, siz cool kadınsınız. Ama bunca ilgi duydugunuz alanda asla erkeği geçmeyeceksiniz. Her hangi bir konuda erkekten daha iyi olmamak cok onemli. 

Bira ya da scotch icmeli, bolca junk food yemelisiniz. Öyle ben salata yerim, aman kiloma dikkat ederim yok. Onca yediğiniz hamburger, sandwich, McDonalds, Burger King ve pizzaya ragmen de ince, seksi ve inanılmaz derecede de hot olmalısınız, bu işin en önemli kriteri ne kadar hot oldugunuz. Çirkin (!) bir kadının cool olabilmesi mümkün değil. 

Asla sinirlenmeyecek, erkeği kısıtlamayacak, ona bolca kendi özgür alanını vereceksiniz. Asla ona "bunu niye yaptın" diye bir soru sormayacak, hele hele asla trip atmayacaksınız. Cool olacaksınız işte. 

Erkeklerin yarattığı erkek fantezisi ve gerçek hayatta gerçek olabilmesi imkansız bu cool kadın, bana sanki erkeğin alter egosu gibi geliyor, hatta fazlaca homoerotic kokuyor. Sanki en yakın arkadaşını hot kadın bedenine sokmuşlar gibi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder