27 Haziran 2018 Çarşamba

Orgasm gap

Erkek seninle her seviştiğinde orgazm oluyor. Sen ise "bu sefer olmasa da olur, bir daha ki sefere" diyip onun kadar hakkın olan o orgazmı istemiyorsun. En kötüsü erkek bunda hiç bir sorun görmüyor. Kadın erkek arasında orgasm gap denilen şey bence can sıkıcı bir durum.

Erkek her seferinde orgazma ulaşmalı, ama kadın "o kadar önemli değil ya, bir dahaki sefere" demek bütün sevişmenin erkek hazzı için olduğunu kanıtlar gibi. Bu durumda sevişme içinde bedeninin varoluş amacı ne? Şişme kadın mısın sen? Evet, her seferinde sen de orgazm isteyeceksin.

Sorun ne biliyor musun? Tek gecelik seksler. Yoksa neyi nasıl yapacağını bilirsin.... Uzun süren romantik ilişki nereye ne zaman nasıl dokunman gerektiğini, nereden hangi sesin geleceğini öğretiyor yoksa sana. Tek gecelik iliskilerde orgazm gap daha da büyük. Hele işin içinde alkol varsa - ki büyük çoğunlukta var.

Kadının sadece erkek istediği için seks yaptığı, seviştiği durumlar ise ayrı bir vahim konu. Epeydir yapmıyoruz evet diyeyim, yapmazsam elimden kaçar, erkek bu  isteyince yapmak lazım diye yaptığımız kaç seks, kaç sevişme var, bir düşünün. Sen istemiyor isen olmayacak o sevişme.

Erkek gücenmesin, alınmasın veya  hadi hemen bitsin de uyuyayım diye orgazm taklidi yapan kadın aslında ne yapıyordur? Yapma o taklidi; hem yalan söylemektir bu, hem de kendi kuyunu kazmaktır. Bilsin işte orgazm olamıyorsun şu an. Ve hayır, sen olmuyorsan o da olmayacak.

Sadece erkek hazzına odaklı sevişmeler yapıyoruz, sadece erkek istedi diye sevişiyoruz, erkeği hoş tutmak için veya erkenden kurtulmak için orgazm taklitleri yapıyoruz. Asıl cinsel özgürlük gerçekten arzu duyduğun zaman seks yapmaktır ve hazzını talep etmektir.

1 yorum:

  1. french kıss yapmadan , partnerini baştan aşağı emmeden, dil darbeleri ve parmaklarını kullanmayıp kadını boşaltmadan ve ıslatmadan yapılırsa elbette kadının orgazm olması beklenmez.bunları yapan erkek sonsuz değer verir.partneri onun için çok önemlidir.haetmeyen biriyle sevişmek pişmanlıktır.

    YanıtlaSil